Adolfo Feijóo Rey

Vicesecretari del Consell.

Nascut a Barcelona, 1971.

Vicesecretari del Consell d'Administració de CriteriaCaixa des de 2013 i Secretari del Consell d'Administració de Mediterranea Beach & Golf Community.

És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials i llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Així mateix, és màster cum laude en Dret Bancari i Financer per la Boston University School of Law, PIL per Harvard University i PDG pel IESE.

També ha estat Vicesecretari segon del Consell d'Administració de CaixaBank, Secretari General i del Consell d'Administració de MicroBank el Banc Social de “la Caixa”, Secretari del Consell d'Administració de CaixaBank Consumer Finance i VidaCaixa, Conseller a Inversiones Autopistas, Secretari General i del Consell de Criteria CaixaCorp, Secretari del Consell d'Administració de CaixaCapital Semilla, ECR de règim simplificat, de CaixaCapital Pyme Innovación, ECR de règim simplificat i de CaixaCapital Desarrollo, ECR de règim simplificat, i Lletrat Assessor del Consell d'Administració d'Edicions 62 i de l'Hotel Caribe Resort.

Amb anterioritat va desenvolupar la seva trajectòria professional a Uría Menéndez i a Cuatrecasas Abogados.

Última actualització: Març de 2019.