Isabel Estapé Tous

Membre del Consell d'Administració. Consellera Dominical.

Nascuda a Barcelona, 1957.

Membre del Consell d'Administració de CriteriaCaixa des de desembre de 2013. Va ser presidenta de la Comissió d'Auditoria i Control de CriteriaCaixa des de la seva constitució al 2014 fins al desembre de 2018 i presidenta de la Comissió de Nomenaments i Retribucions de CriteriaCaixa des de la seva constitució al 2014 fins al maig de 2019. És patrona de la Fundació Bancària Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona ”la Caixa” des de maig de 2018.

Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials amb excel·lent cum laude, per la Universitat Central de Barcelona (premi extraordinari).

Cos d'Agents de Canvi i Borsa, exercint com a agent a Barcelona (1982-1989). Membre del Consell d'Administració de la Borsa de Barcelona (1989-1990) i de la Borsa de Madrid (1990-1995).

Va ser consellera de la Borsa de Madrid (1990-1995), càrrec que va exercir juntament amb el de notari.

Va ser membre del Consell d'Administració i de la Comissió Executiva de Criteria CaixaCorp (actual CaixaBank) fins a 2013.

Auditor de comptes. Des de l'any 2000 exerceix de notari a Madrid. És consellera acadèmica i membre del Consell Rector de l'Institut d'Estudis Borsaris (IEB) i de l'Associació Espanyola de Directius (AED).

Avui dia és professora de l'assignatura d'Introducció a l'economia financera a la Facultat de Dret de la Universitat Complutense de Madrid. Així mateix és membre d'International Women's Forum i de la Confederació Espanyola de Directius i Executius (CEDE) i del Consell Empresarial Alianza por Iberoamérica (CEAPI).

És vicepresidenta del Panel Cívico, patrona de la Fundación Rojas Estapé i col·labora, al seu torn, en diferents organitzacions benèfiques (Fundación Ciudad de la Alegría, ACNAR, CODESPA, etc.).

Última actualització: Juny de 2019.