Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva accessibilitat i elaborar informació estadística sobre els seus hàbits de navegació. Si segueix navegant-hi, considerarem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació a Política de Cookies.

No mostrar més aquest missatge

Participades de serveis

CriteriaCaixa desenvolupa una estratègia d’inversió en participacions empresarials que pertanyen a diversos sectors econòmics essencials per a  la comunitat, entre els que destaquen Abertis (gestió d’infraestructures de transport i comunicacions), Gas Natural Fenosa (distribució d’energia), Cellnex Telecom (infraestructures de telecomunicacions sense fils), Suez Environnement (gestió d’activitats de l’aigua i de residus), Saba (gestió d’aparcaments i parcs logístics) i serveis immobiliaris.

A més, en el marc de la transformació de “la Caixa” en Fundació Bancària es va acordar també, d’una banda, la dissolució i liquidació de la Fundació ”la Caixa”, que va traspassar la seva activitat a la Fundació Bancària i, d’una altra, el traspàs a favor de CriteriaCaixa –íntegrament participada per la Fundació Bancària ”la Caixa”- de la participació a CaixaBank, de manera que la Fundació Bancària ”la Caixa” passa a ostentar també la seva participació en CaixaBank a través de CriteriaCaixa.

¿Necessites imprimir-ho? Protegim el medi ambient.